Hurahduksia on huhtikuussa 2020 avautuva lifestyleblogini, jossa innostutaan ruokatrendeistä ja ravintolakokemuksista, maistellaan juomia niin baarin kulmapöydässä kuin kuksasta keskellä metsää sekä matkataan lähelle ja kauas. Uuttamaata kauemmaksi matkataan heti, kun poikkeusolot sen sallivat.

Joskus viikon paras hetki on minulle aikatauluttamaton lenkki lähimetsässä, joskus pitkäaikaisen haaveen täyttymys, kuten aamukahvit tai iltadrinkit suurkaupungin sykkeessä.

Hankintoja suunnitellessani ja niistä kirjoittaessani pohdin myös hinta–laatusuhdetta, ja mahdollisista kaupallisista yhteistöistä kerron avoimesti. Esimerkiksi pressimatkoilta, joita teen freetoimittajana, pyrin aina selvittämään hotellien tai illallisten hintahaarukat, koska se on minusta lukijan palvelua.

Blogilleni on ominaista on myönteinen ja utelias ote elämään, ihan niin kuin minulle itsellenikin. Aina asiat eivät varmasti mene ihan putkeen, mutta niinhän sitä sanotaan, että määränpäätä tärkeämpi on matka. Myös näistä mutkista matkalla on tarkoitus kirjoittaa silloin, kun sillä voi esimerkiksi ehkä estää muita tekemästä samaa erhettä.

Hurahduksia-blogi on katsaus minulle elämässä tärkeisiin asioihin, ruokaan, matkailuun ja juomiin, sekä niissä esiin tulleisiin ja minua sykähdyttäneisiin ilmiöihin ja asioihin. Välillä se tarjoaa yleisempiäkin elämänpohdintojani, mutta pääpaino kokemassani ja näkemässäni eikä niinkään sisäisessä maailmassani.

Jaan nopeita postauksia ja välittömiä hetkiäni enemmän sosiaalisessa mediassa, sillä tämän blogini sivut on tarkoitus säästää enemmän pureskelluille pohdinnoille. Jos kiinnostuit, niin ota tilini seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa.

Tervetuloa hurahtamaan kanssani!

Tags: